maanantai 22. huhtikuuta 2013

» Let's begin

 Morjensta vaan kaikille lukijoille!

 pahoittelen karseaa pärstääni

Elikkäs elikkäs, näin lähtee virallisesti käyntiin meikäläisen blogi :) Lyhyenä esittelynä ittestäni voin kertoo et oon tosiaan 18-vuotias tyttö Ylivieskasta ja tunnetaan nimellä Teresa. Tällanen kesän lapsonen olen että talvesta en tykkää oikein yhtään ja nyt kun pikkuhiljaa alkaa vaikuttaa siltä et se kesäkin ois ehkä tulossa tällekin vuodelle niin meikäläinenkin on alkanut jo hitusen piristyä! Ehkä tuossa sais aloteltua kesätöitäkin jo ensikuussa kun meikäläisellä on tosiaan nyt kirjotukset ja lukio takana, sormet ristissä toivotaan että saan kans sen lätsän päähän ja ei auta kun alkaa valmistautua yliopistoiden pääsykokeisiin.. vähän jänskättää! Tässä kans koitan kalastella ihtelleni ajokorttia, pari kertaa oon jo vetäny inssin että ehkä se kolmas kerta toden sanoo, toivotaan näin. Alkaa pian vituttaa ko ei meinaa oikein millää päästä läpi.. en mä nyt niin surkee kuski ole!

Saa nyt nähä, mitä tuun tänne kirjottelemaan, kaikenlaisia juttuja maan ja taivaan väliltä ja saa ehdotellakin mistä haluisitte lukea, jos mä nyt ikinä tulen yhtään lukiaa keräämään.. Varmaan paljon puhutaan elokuvista ja sarjoista ja kirjoista ja peleistäkin kun kyseiset asiat meinaavat olla itelleni niin tärkeitä. Älkää ihmetelkö kun välillä saattaa tulla valitusviestejäkin, mutta kun blogiin on niin helppo purkaa paha olo pois. Niitä blogiviestejä ei ole kenenkään tietenkään pakko lukea :)
 
lapsi vähän leikki photarilla heh heh en ole oikeasti sinisilmä.

Meikäläisen elämä ei nyt varsinaisesti ole mitenkään kummallista.. itellä on hyvät ja huonot päivät ja tällä hetkellä meinaa olla vähän stressiä päällä ja kuten jostakin syystä joka kevät.. niin on myös vähän kevätmasennusta, jos sitä voi sellaiseksi kutsua? Ei ruoka maistu ynm. Kiloja tippuu pois vaikka en mitään tee kun en saa oikein kunnolla syötyä ja näin, kyllä se siitä sitten kesää kohden tasoittuu että tää nyt ei sinäänsä ole mitään vakavaa :D (toivottavasti..) ja onhan se ihan kiva, että jossakin vaiheessa lähtee ne jouluruuista tulleet ylimääräiset kilot, heh heh.

Tosiaan joo, pitäs alkaa pikkuhiljaa katsella päättärimekkoa ja tällasta.. eipä sillä että sillä vielä mikään kiire on mutta olisi ihan hyvä tietää että sellaisen kans jostakin löytää. Ajattelin että tilaisi netistä mutta pittää kahtella :) nyt kuitenkin, pidetään tämä viesti vielä lyhyenä etten kerkeä koko elämäntarinaani tähän jaaritella, vapaasti saa kysellä, jos jotain haluaa meikäläisestä tietää ja tuota niin.. pitäkää lippu korkeella!


 

ja tällä hetkellä soi eniten, PistePiste - Viljaa ♥

Vedä mut suojaan
 Kisko mut liikkuvast autosta 
Ja pysäytä liike pidä kii riippumat mistään
Kun oon hauras kuin viljaa, viljaa
Ja toivon et löydät mut pellolta
Vaik meit on miljoona 


- Teri kiittää ja kumartaa

2 kommenttia:

  1. Eh, mikä photoshop sulla on?
    Kirjota sun lapsuudesta kaikkee kivaa :D

    Olet muuten tärkeä edelleen :3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tollanen mikä tuli piirtopöydän mukana, lähinnä kuvien muokkaukseen suunnattu Abode Photoshop Elements 5.0 :D ja voishan tuota vaikka jotain kirjustaakkin!

      Kiitti kommentista ja samoin, säkin oot edelleen tärkeä n wn ♥ ja tulet aina olemaan!

      Poista